Een goede is het halve werk!!

Ter op de en zijn er in de regio verschillende mogelijkheden. Voorbeelden staan hieronder vermeld. Kijk zelf goed wat bij jou/jullie past. Wij zeggen altijd, het maakt niet uit wat je doet aan voorbereiding, als je maar iets doet aan voorbereiding!

Samen bevallen

De cursus Samen Bevallen biedt de mogelijkheid om je samen met je partner voor te bereiden op de bevalling. Tijdens de cursus worden jullie uitgebreid geïnformeerd en leren jullie praktische technieken die je bij de kunt toepassen. Tijdens de cursus is er ook steeds aandacht voor de ondersteunende rol van de partner, zodat deze actief betrokken kan zijn bij jouw bevalling.
Klik hier voor meer informatie

Zwanger en Fit Beilen

Sporten tijdens je kan gerust. Zolang jij je er prettig bij voelt, is het zelfs goed!
Klik hier voor meer informatie

Zwangerfit (Dwingeloo/Diever)

Zwangerfit is een actieve, eigentijdse opgebouwd uit actieve lessen en uit coachingslessen. De cursus heeft als doel fit te blijven tijdens de zwangerschap, fit de in te gaan en na de bevalling je snel weer fit te voelen.
Klik hier voor meer informatie

Zwangerschapszwemmen

Het zwemmen heeft een positieve invloed op uw bloedcirculatie. Ten tweede vindt een verhoogde zuurstofopname plaats, wat belangrijk is voor moeder en kind.
Klik hier voor meer informatie

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is een volwaardige vorm van yoga met een praktische tint; deze vorm van yoga is aangepast aan de mogelijkheden en behoeftes van de zwangere vrouw. Het biedt ondersteuning tijdens de zwangerschap, zorgt dat je de internsief beleeft en biedt daarnaast een complete op de bevalling.

In Beilen bij ‘Blooming yogastudio Beilen

In Westerbork bij ‘Alja’s yoga voor You’