Ellen Huizenga

verloskundigenpraktijk-51

In 2016 heb ik mijn 25 jarige jubileum als  verloskundige gevierd. Nog steeds werk ik met veel enthousiasme in dit mooie vak. En geniet ik nog elke keer van de begeleiding van a.s. ouders. Deze jaren heb ik zowel in een stad- als een groei- en een plattelandspraktijk gewerkt, alle aspecten van deze verschillende praktijken combineer ik hier in deze praktijk. Ook heb ik me met bij- en nascholingen up-to-date gehouden zodat ik volgens de laatste richtlijnen en protocollen werk. Met het volgen van een opleiding heb ik een stukje meerwaarde gekregen in het verloskundige werk.

Annette Mulder

Sinds 2002 ben ik werkzaam als verloskundige. Voor die tijd was ik gespecialiseerd verpleegkundige op een verloskunde afdeling in Nieuwegein. Daar werd ik enthousiast om verloskundige te worden. In 2010 ben ik zelf van een zoontje Hugo en in 2012 van een dochter Suze. Het moederschap  combineer ik nu met dit fantastische werk. De keuze om in Drenthe een praktijk op te starten  is een zeer bewuste geweest. In deze praktijk kan ik veel persoonlijk maken, waardoor de begeleiding een groter gevoel van veiligheid en vertrouwen geeft. Inmiddels heb ik mijn vakgebied uitgebreid met het maken van echo’s.

Stephanie van den Berg

verloskundigenpraktijk-54In 2009 ben ik afgestudeerd als verloskundige en sindsdien heb ik gewerkt in diverse verloskundigenpraktijken in verschillende provincies. In 2011 heb ik de stap naar het mooie Drenthe gemaakt en mocht ik twee jaar in deze praktijk werken en vanaf 2015 als vaste collega terugkeren. Alle opgedane ervaringen combineer ik om de aanstaande ouders te begeleiden in deze bijzondere periode. In deze praktijk kan ik zwangeren en partners persoonlijke en optimale begeleiding bieden. Om mijn vakgebied uit te breiden heb ik in 2011 de opleiding met succes afgerond en sindsdien in de praktijk toegepast.

 

Waarneemster

Bianca van der Laan

BiancaIk ben geboren in Siddeburen, een dorpje in het oosten van Groningen. Op mijn negende ben ik verhuisd naar de stad Groningen waar ik mijn Vwo-diploma heb gehaald en de studie Verpleegkunde ben gestart. Tijdens die studie kwam ik erachter dat dat niet het werk was wat ik mijn hele leven wilde doen. Ik zocht meer uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de zorg en dat vond ik in de opleiding verloskunde. Deze opleiding heb ik in Rotterdam gevolgd en ik kan nu met trots zeggen dat ik verloskundige ben! Vanaf juli 2013 ben ik als waarneemster gestart bij verloskundigenpraktijk Midden Drenthe waar ik een ontzettend leuke tijd heb gehad. Intussen heb ik wat meer verloskundigenpraktijken van binnen gezien en nu keer ik weer terug als waarneemster bij deze leuke plattelandspraktijk. Ik heb ondertussen alweer wat bekende gezichten voorbij zien komen, hartstikke leuk!